Uşak TV

Alkollü Olarak Olaya Karışıp Kolu Kırılan İmam'a Kötü Haber

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ta alkollü olarak olaya karışan imamla ilgili şok gelişme. Uşak.tv nin ortaya çıkardığı, 220 Promil alkollü olarak olaya karışan ve kolu kırılan imam açığa alındı ve halkında soruşturma açıldı.

Önceki gün sabah 04:00 sıralarında meydana gelen olayda kolu kırılan cami imamı Muhammed K. İle ilgili olayı www.usak.tv yazdı. Bu haber Uşak kamuoyuna bomba gibi düşerken olaya müftülük de kayıtsız kalmadı ve soruşturma başlattı. İmam Muhammd K. nın açığa alındığı ve soruşturma açıldığı bilgisi geldi.

İki eğlence mekanında alkol alan 3 arkadaş arasında Karaağaç mahallesinde tartışma çıktı. Tartışma küfürleşmeye ver adından da kavgaya dönüştü. Olay sırasında Muhammed K. nın kolu kırılırken Bayram Ö, ise bacağından bıçaklandı. Olay çevrede de gürültüye uyananlar tarafından ayrılırken 3 arkadaş da hastanelik ve karakolluk oldu. Olaya karışan Muhammed K. nın ise merkez Belkaya köyü imamı olduğu ortaya çıktı. Daha önceden Güneli Köyü imamlığı yapan Muhammed K. nın 3 ay önde Belkaya köyüne tayin edildiği ortaya çıktı. Olay sırasında Bayram Ö. Ayak damarı kesildiği için Uşak Eğitim ve araştırma hastanesine kaldırıldı. Bayram Ö nün hayati tehlikesinin mevcut olduğu belirtildi. Olayda 220 Promil alkollü olan ve kolu kırılan Cami imamı Muhammed K. tedavisinin ardından ifadesi alınarak serbest bırakıldı. Osman. C. K ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Muhammed K. rapor aldığı için Belkaya Camiinde Cuma namazının kılınmadığı gelen bilgiler arasında.

Babası istediği için İmam olmuş

Usak.tv nin edindiği bilgiye göre Muhammed K. nın babası da emekli imam. Muhammed K. hafız olmuş ve İmam Hatip Lisesini bitirmiş. Ayrıca ilahiyat Fakültesi son sınıf öğrencisi. Muhammed K. nın imam olmak istemediği ancak babasının isteği üzerine okulu ve mesleği seçmek zorunda kalmış. 

Alkllü Olarak Şehirde tur at mışlar

www.usak.tv nin edindiği biligiye göre 3 arkadaş laydan önce aşırı alkollü bir şekilde imam Muhammd K. nın kullandığı araç ile şehirde dakikalrca gezmişler. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.