Uşak TV

Uşak'ta Olay Sırasında Kolu Kırılan Cami İmamı 2.2 Promil Alkollü Çıktı

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ta sabah saatlerinde meydana gelen olayda kolu kırılan cami imamı 2.2 promil alkollü çıktı. Karaağaç mahallesinde meydana gelen olay alkolün etkisi ile sabah 04:00 sıralarında meydana geldi.

Bir eğlence mekanında alkol alan 3 arkadaş arasında tartışma çıktı. Tartışma küfürleşmeye ver adından da kavgaya dönüştü. Olay sırasında Muhammed K. nın kolu kırılırken Bayram Ö, ise bacağından bıçaklandı. Olay çevredede gürültüye uyananlar tarafından ayrılırken 3 arkadaş da hastanelik ve karakolluk oldu. Olaya karışan Muhammed K. nın ise merkez Belkaya köyü imamı olduğu ortaya çıktı. Daha önceden Güneli Köyü imamlığı yapan Muhammed K. nın 3 ay önde Belkaya köyüne tayin edildiği ortaya çıktı. Oay sırasında Bayram Ö. Ayak damarı kesildiği için Uşak Eğitim ve araştırma hastanesine kaldırıldı. Bayram Ö nün hayati tehlikesinin mevcut olduğu belirtildi. Olayda 2.2 Promil alkollü olan ve kolu kırılan Cami imamı Muhammed K. tedavisinin ardından ifadesi alınarak serbest bırakıldı. Osman. C. K ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Muhammed K. rapor aldığı için bugün Belkaya Camiinde Cuma namazının kılınmadığı gelen bilgiler arasında.

Yorumlar (1)

Celal 11 Ay Önce

Yazıklar olsun. Aldığın maaşlar haram olsun. O Kur'an-ı Kerim'in ayetlerini ve hadis-i Şerifleri okumadın mı. Allah cc dan korkmuyor musun. Senin işin sonun Ahiretin ne olacak ne yapacaksın orada. İçkili kıldırdığın namazları cemate nasıl ödüyeceksin. Ben bir müslüman olarak Seni Allah CC havale ediyorum.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.