Uşak TV

BAŞKAN YALIM'DAN EĞLENCE MEKANLARINA 5 MİLYARLIK ZORLA BAĞIŞ CEZASI

Güncel

35 Yıl Sonra CHP Uşak Belediyesi ni aldı ama artık millet keşke almaz olaydı demeye başladı. Seçildiği ilk günden itibaren İş adamlarına Çöken adeta haraç keser gibi zorla bağış alan Özkan Yalım ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. İş adamlarını ve müteahhitleri sıradan geçiren ve Uşakspor ya da Belediyeye zorla bağış alan Özkan Yalım bu defa da eğlence mekanlarına çökme derdine düştü.

iki ay önce eğlence mekanı sahipleri ile toplantı yapan Özkan Yalım yeni çöp kamyonları aldıklarını ve eğlence mekanlarından 1,5 milyon lira ödemesi istedi. Eğlence mekânı sahipleri işlerin kötü olduğunu söyleyerek bunu kabul etmedi. Yalım Bunun Üzerine 20 Tane Taksi plakası ihaleye çıkardıklarını ve mekanların birer tane taksi plakası almalarını imkanı olanların ise iki tane almalarını istedi. Mekancılar bunu da yapamayacaklarını söyledi. Bunun üzerine Yalım Uşakspor için 500 Er bin lira yardım edin dedi. Mekan sahipleri bunu da kabul etmedi. Yalım bu defa da mekan başına 360 ar bin lira taksitle Uşakspor’a bağışta bulunun ayrıca taksi plakası alın dedi.

Mekan sahipleri de işlerin çok kötü olduğunu işçi maaşlarını bile zor ödediklerini söyleyerek itiraz ettiler. Bunun üzerine Özkan Yalım belediye ekiplerini göndererek her sabah fotoğraf çektirdi ve eğlence mekan sahiplerinin haberi olmadan her gün ceza yazdırdı. Belediye ekipleri saat 04:01 de kapatanlara bile ceza kesti. Cezalar her gün katlamalı olarak devam etti ve hiç tebligatta mekan sahibine yapılmadı. Kesilen cezalardan habersiz olan eğlence mekanı sahipleri makbuzlar ellerine ulaşmaya başlayınca büyük şok yaşadılar. 18 Gün ceza kesilen bir mekana toplamda 3 Milyar 70 Milyon 964 Bin 612 TL ceza kesti. Yine başka bir eğlence merkezine ise 1 Milyar 535 Milyon 476 Bin 612 TL ceza kesildi. Eğlence mekanlarına toplamda 5 Milyar 771 Milyon 647 Bin 648 TL ceza kesildi.

Ceza sebebi ise mekanların geç kapatılması. Eğlence mekanı sahipleri ateş püskürürken Yalım'ın adeta haraç alır gibi zorla bağış alma çabaları vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanmaya başladı.

Özkan Yalım en son eğlence mekanı sahiplerine 360 ar bin lira Uşakspor’a bağışta bulunun sonra da cezaların yüzde onunu ödeyin yoksa ruhsatlarınızı iptal edeceğim dedi. Eğlence mekanı sahipleri şimdi ne yapacaklarını kara kara düşünüyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.