Uşak TV

İncirliova Çamurdan Kurtuluyor

Güncel

İncirliova Çamurdan Kurtuluyor

İncirliova Belediyesi, ilçe merkezi ve mahallelerdeki yolların bakım onarım çalışmalarını gerçekleştirmenin yanı sıra yeni yolların açılması ve açılan yolların düzenlenmesi işlerine aralıksız devam ediyor.
Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin göreve gelmesiyle birlikte 2014 yılı içerisinde yaklaşık 23 bin metrekare yeni parke taşı döşeme ile 10 bin metrekare de tamirat işini gerçekleştiren İncirliova Belediyesi 2015 yılında da yaklaşık 50 bin metrekare yeni parke taşı döşemeyi ve 7 bin metrekare de tamirat çalışmasını gerçekleştirmeyi planlıyor.
İlçe merkezi ile köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinde aciliyet durumlarına göre yapım çalışmaları gerçekleştirilen yolları zaman zaman yerinde inceleyen Belediye Başkanı Gürşat Kale; “Hedefimiz görev süremiz içerisinde vatandaşlarımız tarafından kullanılan topraklı yolların tamamını çamurdan ve tozdan kurtarmaktır” dedi.
Yollarının yapılmasından dolayı büyük bir memnuniyet duyan mahalle sakinleri Başkan Kale’ye "Bizleri çamurtan, pislikten, tozdan kurtardınız. Allah sizden razı olsun" diyerek teşekkür etti.
ACARLAR’A 7 BİN 350 METREKARE PARKE TAŞI DÖŞENECEK
2015 yılı birinci etap yol yapım çalışması programı kapsamında daha önce, Osmanbükü, Sınırteke, Hacı Ali Obası, Karagözler, Beyköy, Arpaderesi, Yazıdere, Erbeyli Mahalleleri ile ilçe merkezinde çalışmalar yapan İncirliova Belediyesi ikinci etap yol yapım çalışması programı kapsamında Gerenkova, Kurtuluş, Zafer, Atatürk, Dereağzı ve Acarlar Mahallelerinde yaklaşık 20 bin metrekare parke taşı döşemek için çalışmaları başlattı.
Başkan Kale, hazırlanan program kapsamında Gerenkova’ya 2 bin 100, Kurtuluş’a 4 bin 500, Atatürk’e 2 bin 500, Zafer Mahallesi Mezarlık Yolu bin 500, Dereağzı’na 2 bin, Acarlar’da da 7 bin 400 metrekare yol yapım ve parke taşı döşeme işini gerçekleştirileceğini söyledi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.