Uşak TV

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş STK temsilcileri ve iş insanlarıyla bir araya geldi

Güncel

TBMM Başkanı Prof. Dr. Sayın Numan Kurtulmuş, Uşak'taki temasları kapsamında Sivil Toplum Buluşmaları programına katıldı.

Uşak Valiliği öncülüğünde özel bir otelde düzenlenen toplantıya TBMM Başkanı Prof. Dr. Sayın Numan Kurtulmuş’un yanı sıra Vali Dr. Turan Ergün, Milletvekili Fahrettin Tuğrul, Belediye Başkanı Mehmet Çakın, STK Temsilcileri ve iş insanları katıldı.

TBMM Başkanı Prof. Dr. Sayın Numan Kurtulmuş toplantıda yaptığı konuşmada Sivil Toplum Buluşması'nda farklı toplumsal kesimleri temsil eden gruplarla bir araya gelip, fikirlerini almaya ve istişare etmeye önem verdiklerini söyledi.

Cumhuriyetin birinci asrının geride bırakıldığını, 29 Ekim'de ikinci asra girileceğini anımsatan TBMM Başkanı Prof. Dr. Sayın Numan Kurtulmuş, "Türkiye bugünkü mevcut potansiyeli itibariyle Cumhuriyetimizin ikinci asrını çok daha güçlü bir asır, çok daha güçlü bir yüz yıl haline çevirecektir. Önümüzdeki asır sözü güçlü, gücü tesirli bir Türkiye'nin asrı olacaktır, yüz yılı olacaktır" dedi.

Konuşmasının ardından TBMM Başkanı Prof. Dr. Sayın Numan Kurtulmuş sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve iş insanlarının sorularını yanıtadı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.