Uşak TV

ALİ ERDOGAN'A MAHALLELERDE YOĞUN İLGİ

Politika

CHP Milletvekili adayları seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

 CHP İkinci sıra Milletvekili adayı Ali ERDOĞAN Işık mahallesinde vatandaşlardan oy istedi. Ali ERDOĞAN, “Biz seçimlerde seçilenlere efendilik etmeyeceğiz. Uşak halkına hizmet edecek insanları seçeceğiz. Gelen adaylar sizin sorunlarınızı çözecek, size hizmet edecek.” Dedi..

Mahalle sakinlerinden yaşlı bir teyze Ali Erdoğan’ı Işık mahallesine yeteri kadar hizmet yapmamakla suçladı ve neden bizim mahallemize fazla hizmet etmeyip Karakıran’a yatırım yaptınız dedi.

Ali ERDOĞAN “Ben yapamadığımı tamamlamak için aday oluyorum” şeklinde cevap verdi. Biz Uşak’ın işini tamamen bitiremedik fakat %80 ini %90 ını tamamladık, alt yapıyı, üst yapıyı, doğalgaz yapısını tamamladık, çevre yolunu açtık. Ben bunları dört meclis üyesiyle yaptım. Tabii ki eksikler var fakat şu an iktidar çalışsaydı şu an bunlar bitmiş olacaktı. Ben bunları yaparken başımızda yirmi tane müfettiş bizi denetliyor, sorguluyordu. Dört meclis üyesiyle üç yıl boyunca beni belediye başkanlığından sürmeye çalıştılar. Ben yılmadım hepsiyle mücadele ettim. Şeklinde konuştu.

Dinleyicilerden bir vatandaş çıkarak “Ben hiçbir partiyi desteklemiyorum fakat Uşak’a Ali Bey gibi bir adam zor gelir. Ali Bey Uşak’ı değiştirdi, güzelleştirdi bizim yanımızda oldu Ali Bey gibilerini zor buluruz ona destek olalım” şeklinde konuşma yaptı.

Ali ERDOĞAN; Yaptığı imar çalışmalarını, yeşil alan çalışmalarını, ekmek fırını açarak ucuz ekmek tahsis ettiğini, çöp sorununu çözdüğünü anlattı. Uşak halkına yaptığı çalışmalardan ötürü hakkını helal etti.

 Uşak halkı için daha da çok çalışacağını söyledi. Biz yaptığımızla övünmedik, yapamadığımıza üzüldük diyen Ali ERDOĞAN; Uşak gelişen, sürekli yenilenen bir şehir, her seçilen kişi, her belediye Uşak’a hizmet etmek zorunda dedi. Sizlerin de desteğiyle biz görevlerimizi yerine getirmeye hazırız dedi.














Yorumlar (1)

kerim saplaroglu 9 Yıl Önce

Orda rant vardi teyze senin mahallende ne vardi bunlar para pesinde millet vekili olma sansi yok illaki belediye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.